2017. január 6., péntek

Blue Nature Wellness - Fogápolás

Olyan, természetes anyagból készült termékeket ajánlok most, amelyek a szájápolás területén nyújtanak kiváló segítséget.


Az egészséges fogak és a gyönyörű mosoly elválaszthatatlan párost képeznek, így mindkettő fenntartásához elengedhetetlen a száj megfelelő higiéniája és ápolása. A Dental termékcsalád a Betterware által lett létrehozva azokat a személyeket szem előtt tartva, akik szeretnék a fogukat hatékonyan ápolni és ezzel hosszan megőrizni az egészséges és szép mosolyt.

A Blue Nature kínálatában található fogápolási termékek között található fogkefe (négy színben), fogkrém, fogfehérítő por, és szájvíz.


Nano Gold fogkefe arany nanorészecskékkel

Forradalmi fogkefe, mely nemcsak leküzdi a fogszuvasodást, de egy baktériumot sem hagy meg. A száj tisztán tartása még soha nem volt ilyen könnyű.


Az Ortodent Gold egy kivételes fogkefe, mely a gyönyörű mosoly és a száj higiéniaszintjének megtartását kívánó embereknek készült. Az arany nanorészecskék alkalmazása védi a fogkefe felületét a baktériumoktól, amikor az használat után lerakásra kerül.

A kozmetikában és orvostudományban egyre szélesebb körben alkalmazott arany nanorészecskék ionokat szabadítanak fel, melyek kivételes baktériumölő tulajdonsággal rendelkeznek. Ennek köszönhetően a fogkefe felülete mindig higiénikus és tiszta marad. Ez pozitívan megkülönbözteti ezt a fogkefét más termékektől, melyek sűrűn káros mikroorganizmusok élőhelyévé válnak. A Blue Nature által használt arany mikrorészecskék nem mérgezőek, gyulladáscsökkentő hatásúak és még a legérzékenyebb fogínyt sem sértik fel.

Az Ortodent Gold ezen felül optimális söréttel lett ellátva, melyeknek a belső része vastagabb, ami a fog felületének megfelelő tisztítását teszi lehetővé. A külső része észrevehetően vékonyabb, minek következtében az egyes fogak között nehezebben elérhető helyek tisztítása sokkal könnyebb.


Silver Action fogkrém


Innovatív és hatékony fogkrém ezüst részecskékkel, mely a fog alapos tisztítását és a fogíny ápolását teszi lehetővé. A száj komplex higiéniai ellátást biztosítja. 

Forradalmi, kivételesen hatékony fogkrém, mely a technológia legújabb eléréseit használja fel. A termékben használt ezüst nanorészecskék ez eddigieknél jobban segítik a fog, az íny és a száj higiéniájának megtartását. A száz százalékban természetes összetevők, a kémiai anyagok és tartósítószerek hiánya tökéletes hatékonyságot biztosít, többek között: 
  • erős antibakteriális és gombaölő hatás 
  • a fog és a fogíny állapotának javítása 
  • fogszuvasodás megakadályozása 
  • periodontitis és gyulladás leküzdése 
  • az ínyvérzés megakadályozása 
  • tökéletes tisztítás és gyengéd fehérítés 

A Silver Action fogkrém hatékonyságának titka az ezüst kolloid mikroszkopikus részecskéiben rejlik, melyek eltávolítják a gombát, penészt, valamint több mint 650 kórokozót és élősködőt öl meg, gyulladáscsökkentő hatású és az egészségre nézve teljesen biztonságos. Nem rakódik le a szervezetben, nem sérti fel a nyálkahártyát és nem mérgező.

A fogkrém emellett tartalmaz még szegfűszeg olajat, melynek fertőtlenítő, parazitaellenes és vírusírtó hatása már régen bebizonyításra került. Ezen kívül enyhíti az íny és a száj gyulladásos állapotát. A termék több különböző gyógynövény kivonatát is tartalmazza, többek között: gránátalma, körömvirág, orbáncfű, rozmaring, vagy akác kivonat. A termék egésze 100%-ban természetes 


Silver Action szájvíz 


Forradalmi megoldás, mely segíti a fogszuvasodással és a száj tisztán tartásával vívott küzdelmet. A koncentrátumban található ezüst kolloid mikroszkopikus részecskéi hatékonyan elősegíti a fogak és az íny jobb állapotát, ezzel egyidejűleg tisztítva és frissítő érzést nyújtva a szájnak. 
  • véd a száj és a szájnyálkahártya gyulladása ellen 
  • megfékezi a fogszuvasodást, de nem színezi el a fogzománcot 
  • megakadályozza új lepedék lerakódását 
  • elősegíti a torok és a mandula fertőzésének gyógyítását 
A Silver Action egy olyan koncentrátum, mely kizárólag természetes illóolajokból készült ezüst kolloid nanorészecskék adalékával, melyek bizonyítottan gyógyító hatásúak, emellett nem rakódnak le a szervezetben és nem mérgezőek. 


White Action fogfehérítő por 

Modern és hatékony fogfehérítő por - eltünteti a kávé, tea, dohányzás okozta elszíneződéseket, valamint fertőtlenít és segít megőrizni a friss leheletet. 


Innovatív és teljes mértékben természetes és biztonságos megoldás a fogfehérítés terén. A nano méretű ezüst részecskék és a növényi kivonatok keveréke hatékonyan javítják a fogazat kinézetét, valamint ezzel egyidejűleg erősítik a fogínyt és tisztítják a szájat. A használat alapvető előnyei: 
  • a kávé, vagy a dohányzás okozta elszíneződések eltávolítása 
  • pH érték csökkentése és a száj fertőtlenítése, valamint ennek következtében friss lehelet biztosítása 
  • megnyugtatja az ínyt, segíti a gyulladások leküzdését 
A por fő összetételét az ezüst kolloid mikroszkopikus részecskéi képezik, melyek több gyógynövény és más növény kivonatával lettek kiegészítve. A termék nem tartalmaz semmilyen kémiai fehérítőszert. 

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése