2017. január 13., péntek

Blue Nature Wellness - Különleges kávék


A legújabb ajándék ötlet az ízesített kávék világába kalauzol el! Ha meglepnéd egy szerettedet, ha tudod, hogy szereti a kávét, vagy nagy ínyenc, kedveli az újdonságokat, esetleg keresi a különleges ízvilágú kávékat, akkor a Blue Nature termékei tökéletes meglepetést okozhatnak.



Tudod-e, hogy

Egy csésze kávé több antioxidánst tartalmaz, mint egy pohár grapefruitlé, málnalé vagy narancslé. A kutatók erős bizonyítékot találtak arra,hogy a kávéfogyasztás csökkenti a cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek és a májzsugorodás kockázatát.
  • értékes antioxidánsokat tartalmaz
  • növeli az ellenállást a fáradtságra
  • csökkentheti a súlyos betegségek
  • kialakulásának kockázatát
  • serkentő hatású
  • javítja a közérzetet
  • fokozza a zsírégetést
  • segíti a súlycsökkenést



A gondosan kiválasztott, legjobb minőségű magokból készült kávéknak nemcsak az íze élvezetes, de a szervezetre való tekintettel is serkentő hatásúak, mind munkában mind azon kívül. A Betterware által kínált kávétípusok mindenkinek, még a legigényesebb műkedvelőnek is lehetővé teszik olyan kávé fogyasztását, mely nemcsak finom, de egészséges is.



A kínálatban helyett kapott a hagyományos őrölt kávé is, Fahéj, Marcipán, és Tiramisu ízben.




A Blue Nature által ajánlott kávé kizárólag (100%-ban) a legjobb Arabica mag őrlésével készült.

Minden csésze segít a fáradtság elűzésében, a közérzet javításában, a gyorsabb zsírégetésben, valamint a szervezet értékes antioxidánsokkal való ellátásában, ami csökkenti a kockázatát több komoly betegségnek is.

Egy ilyen csésze kávé élénkít, jobb hangulatba hoz, eltávolítja a fáradtságérzetet, felgyorsítja a zsírégetést, ami különösen fontos a megfelelő súlyt megtartani kívánó személyeknek.


Különleges ízélményt biztosítanak az instant kávék is. Ezeket Amaretto, Vanilia, Kókusz, Mézeskalács, Irish Cream, sőt Crème brûlée ízben találhatjuk meg a kínálatban.







A Blue Nature által előkészített kávé ezekkel az aromákkal még a legigényesebb ínyencek igényeit is kielégíti, az őrölés előtti Arabica szemek gondos kiválasztása pedig a legjobb élményt garantálja a kávészeretőknek.


A jellegzetes, ír likőr nagyon népszerű adalékká vált a kávék terén, mivel minden csészének kivételes ízt biztosít. A Blue Nature egy kivételes instant kávét hozott létre, mely teljes mértékben természetes aromákat tartalmaz.

Egy csészébe varázsolt mennyei kókusz íz. A Blue Nature-nek sikerült létrehoznia egy érdekes terméket az egzotikus íz kedvelőinek. Az érezhető kókusz íz minden kortya megfelel majd a legigényesebb kávészeretőknek is.

A teljes mértékben természetes kókusz aroma nemcsak stimulálja a szájpadlást, de jó hangulatot biztosít, és a nap vagy az éjszaka fennmaradó részére felélénkít.



Amaretto likőr, valamint a legjobb kávémagok tökéletes és nagyon finom keveréke. A mandulás-kávés ízkeveréknek köszönhetően tökéletes ajánlat melegitalra vagy kávés desszertre.



Mivel instant kávéról van szó kivételesen könnyű az előkészítése, mind melegitalként felszolgálható, mind előkészítés után lehűthető és tetszés szerint felhasználható.

De nem szabad megfeledkezni az igazán különleges, és a kereskedelmi forgalomban nem éppen fellelhető Kollagénes és Magnéziumos kávékról sem.





A Blue Nature által kínált kávé az olyan ínyenceknek készült, akiket nemcsak a legjobb típusú Arabica kávé magjának íze érdekel, hanem még valami más is. A fogyasztása amellett, hogy a szájpadlást kényezteti, a szervezet számára nagyon értékes kollagént is biztosít, mely segít megtartani a bőr és az ízületek épségét. 
Minden csésze kávé egy tabletta kollagénnek felel meg, amit a 25. életév után a szervezet egyre kisebb mennyiségben kezd el termelni.



Ötvözze a kávéital élvezetét az egészségével való törődéssel! Ez az aromás rozsgabona, árpa és a cikória kávé magnéziummal dúsított, mely segít csökkenteni a fáradtságot és növelni a stresszel szembeni ellenállást, egy kiváló ital mindenki számára! Ez a kávé B-vitamint, káliumot, foszfort és rostot is tartalmaz. Még a gyerekek is fogyaszthatják.

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése