2017. június 3., szombat

Blue Nature - Shake

A Blue Nature termékek mindig magas minőséget képviselnek, így ebben a szellemben készültek el a shake-ek, vagy koktélok is.

Mint minden, a Blue Nature kínálatában, ezek a termékek is természetes, és biztonságos, bevizsgált étrend kiegészítők, amelyek a legjobb minőségű alapanyagokból készültek.

A kínálatban háromféle íz közül lehet választani: vaníliás, csokoládés és joghurt-cseresznyés.


A Blue Nature koktél nemcsak finom és diétás ital, de elsősorban teljes mértékben kiegyensúlyozott étrend-kiegészítő, mely nemcsak a mindennapi diéta kiegészítéseként, hanem teljes értékű étkezésként is szolgál amikor a megfelelő súly megtartásán dolgozunk. A szervezet legyengülésekor elősegíti a felépülési folyamatot is. Megfelelően kiválogatott összetétel:
  • elősegíti az alacsony kalória tartalmú diétát
  • védi a sejteket az úgy nevezett az oxidatív stressztől
  • segíti a megfelelő energia-anyagcserét
  • támogatja az immunrendszert
  • segít megtartani a sav-bázis és az elektrolit-egyensúlyt
  • könnyen felszívódik és könnyen emészthető




A Blue Nature koktél a szervezet számára elengedhetetlen tápanyagok kiegyensúlyozott keveréke, többet között az Egészségügyi Világszervezet által ajánlott esszenciális aminosavakat (EAA) is tartalmazza megfelelő adagokban. Többek között tartalmaz:

  • legjobb minőségű tejsavófehérje-koncentrátum (BV = 104)
  • 27 vitamin és ásványi anyag
  • szénhidrátok
  • természetes eredetű diétás rost
  • alacsony laktóz szint (csak 0,34 g/adag)






Továbbá ami szintén fontos: nem tartalmaz kazeint, így a tejérzékenyek is fogyaszthatják. Viszont fontos tudni, hogy nyomokban glutént tartalmaz, tehát a laktózérzékenyek számára nem ajánlott.

A fogyasztók véleménye:

"Aktív életmódot élek, sportolok, sokat utazok, néha egyszerűen nincs elegendő időm az étkezésre. Ilyenkor lép akcióba a Blue Nature koktélja :) Mindig kéznél van és az előkészítése nem igényel sok időt. A legfontosabb nekem mégis az, hogy érzem ahogy visszatér belém az erő a koktél elfogyasztása után, érzem ahogy a testem jóllakik." /Natalia Trzaska, Mojesz/


"A Blue Nature koktélt állandó jelleggel bevezettem a diétámba - napi egy étkezést helyettesít (leggyakrabban a reggelit). A kedvenc ízem a cseresznyés joghurt, amihez sűrűn banánt is keverek. Így még jobban jól szoktam vele lakni. Azonban nemcsak az íze miatt és a könnyű előkészítés miatt használom. A legfontosabbak számomra a koktél fogyasztásával járó előnyök - a Blue Nature koktél minden elengedhetetlen tápanyagot, komplex vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Ezen kívül az esszenciális aminosavak igényét 100%-ban kielégíti, melyeket a szervezet nem képes magának kitermelni, ezért szükséges táplálékkal bejuttatni. A Blue Nature koktél elengedhetetlen a mindennapi diétában, főleg a szervezet legyengülése utáni felépülési folyamat során." /Magdalena Szewczuk, Wrocław/


Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése