2017. június 24., szombat

Blue Nature - Különleges teák

A Blue Nature termékek között kiváló minőségű ízesített teákat is találhatunk.


Amennyiben teakedvelő vagy, és nagy figyelmet fordítasz az ízvilágra, úgy a Blue Nature teák Neked szólnak. A Blue Nature által kínált termékek a gondosan kiválogatott, legjobb minőségű teákból jöttek létre, melyeknek friss levelei a tiszta és ökológiai Sri Lanka területén található ültetvényeken kerülnek begyűjtésre kézzel.






A jelenleg négyféle teát kóstolhatnak a különleges ízvilágra vágyók! Ezek mind olyan termék, melyet muszáj kipróbálnod. A kínálatban a "Táncoslábú Papaya", a "Napsütött kert zöld tea", a "Meggyes-rumos" és a "Fekete ribizli" tea szerepel.


Táncoslábú papaya tea

Ceylon fekete tea és zöld tea levelek egyedi összeállítása, friss papayával, valamint a világ legerősebb fűszerével - sáfránnyal kiegészítve. Kifinomult összetétele még a legigényesebb emberek igényeit is kielégíti.


Napsütött Kert zöld tea


A sencha japán zöld tea kivételesen jó változata, tökéletesen illik a rózsavirághoz, mályvához és napraforgóhoz. Az ízvilágot a mangó és bergamot aroma teszi teljessé, mely a lefőzött teának kellemes, gyümölcsösen édes utóízt biztosít.




Cseresznyés-rumos tea

Kivételes kompozíció, melynek alapja a fekete Ceylon tea levele. A szárított cseresznye, valamint a cseresznye aroma kifinomult karaktert ad az összetételnek, mely az ízlelőbimbókat kényezteti. 


A hibiszkus és a mazsola adalék teszik teljessé az ízt. A tea lefőzése után iváskor az az érzésünk, hogy egy tökéletesen felélénkítő teát fogyasztunk rumos likőrrel.


„Fekete ribizli” tea

A Fekete ribizli ízesítésű Blue Nature tea, újdonságnak számít, hiszen július 1-je óta elérhető.


Ízleld meg a klasszikus, Ceylon fekete tea különleges ízvilágát, mely szárított fekete ribizli és málnalevél darabkákat is tartalmaz. Frissítő aroma és íz, melynek köszönhetően minden csésze tea képzeletben egy gyümölcsöskertbe repít. Az ízén kívül pozitív hatással van az egészségre: a fekete ribizli és málna értékes vitaminok és mikroelemek gazdag tárháza.


Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése