2017. június 10., szombat

Blue Nature - Vörös tea króm kapszulákban

A vörös tea azon személyek diétájának alapja, akik úgy döntöttek, hogy le szeretnének fogyni. Tökéletes azok számára, akik biztonságos és hatékony módon szeretnének fogyni

Innovatív, teljes mértékben természetes étrend-kiegészítő mely hatékonyan elősegíti a fogyást, valamint a megfelelő testsúly fenntartását. A krómot tartalmazó vörös tea erős és bizonyított fegyver a fölösleges kilogrammok eltávolításának terén. A kapszulákban összegyűjtött vörös Pu-erh tea kivonat sokkal egyszerűbben alkalmazható, mint a levelek lefőzése, továbbá a kapszulákban megtalálható króm szerves eredetű (króm kelát), így jóval egyszerűbben emészthető és a szervezetre nézve teljesen biztonságos.



A sokéves kutatások során megállapításra került a vörös tea hatékonysága, mely többek között:
  • elősegíti a fölösleges zsírszövet elégetését
  • megakadályozza a szabadgyökök képződését
  • segíti a máj működését
  • segít a szervezetnek lecsökkenteni a „rossz” koleszterint (LDL), megemelve a „jót” (HDL).
  • értékes ásványi anyagokat (cink, magnézium, vas, szelén) valamint E-vitamint biztosít a szervezet számára.

Azzal, hogy a króm az inzulintermelését korlátozza pozitív hatással van a következőkre:

  • Csökkenti az édesség étvágyat
  • Csökkenti a nassolási vágyat - lecsökkenti a szívinfarktus kockázatát
  • Felerősíti a csontokat


A vörös Pu-erh tea a jótékony hatását leginkább a hosszan tartó erjedés útján kinyert polifelonoknak köszönheti. Ezek segítik elő a máj és az epe működését, ezáltal megkönnyítve nemcsak az emésztést, de a zsírok anyagcseréjét is, mielőtt azok leülepednének a szervezetben. Ehhez jönnek még hozzá a már említett ásványi anyagok, valamint az E-vitamin.

A készítményben felhasznált króm szerves eredetű (króm kelát), a máshol oly sűrűn felhasznált króm-kloriddal ellentétben, melyet a szervezet határozottan nehezebben dolgoz fel. Ez a termék hatékonyságának az alaptitka. A piros teával való megfelelő arányú összekeverés az étrend-kiegészítő mindkét hatóanyagának tökéletes összhangban történő működését eredményezi.



Egy fogyasztó véleménye a termékről:

"A terhesség után gondok voltak a súlyommal, semmi sem segített: se az étrend megváltoztatása, se a rendszeres étkezés, se a mozgás. Végre, amikor ezután elkezdtem használni a Blue Nature Vörös Teáját, 10 kg-ot fogytam, derékban 13 cm-t 2016. januárja és 2016. májusa között. Egy hónapig (márciusban) nem alkalmaztam a Teát, a súlycsökkenés egyből megállt. Nagyon meg vagyok elégedve és mindenkinek ajánlom, ez a termék megváltoztatta az életem. Mindig energiával teli vagyok és magabiztosabbnak is érzem magam."
/Veronika Buchtelová, Cheb/

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése