2017. május 22., hétfő

Blue Nature - pH Body Balance

A Blue Nature jelenleg a cég által kínál termékek zászlóshajója. Megalkotásakor kiindulópontként az az elv szolgált, hogy a diéta valamint a szépség kulcsfontosságú szempontjai az egészséges, jó életnek, valamint a jó közérzetnek.

A jó minőségű, leellenőrzött és biztonságos étrend-kiegészítők elősegítik a szervezet megfelelő alapanyagokkal való ellátását, melyek még a nagyon kiegyensúlyozott étrend alkalmazásakor is hiányozhatnak. Főleg akkor, amikor aktív életmódot folytatunk mind a munkában, mind a szabadidőnkben. A további vitaminok és tápanyagok elősegítik a jó forma megtartását, valamint a mindennapi kihívások könnyebb teljesítését.


Mielőtt bármilyen fogyasztó készítményt elkezdene szedni az ember, nem ártana előtte a pH Body Balance termékkel egy lúgosítást megcsinálni, tisztább a szervezet és a felszívódás is gyorsabb!! Amíg a bélbolyhok nincsenek kitisztítva (méregtelenítve) addig akárki is akar fogyni nem fog menni!









Forradalmi megoldás a test PH értékének helyreállítására. A szervezet hatékony savcsökkentését garantálja, megkönnyíti a szervezet kitisztítását, valamint szabályozza az anyagcserét. Eltünteti a szervezetben lerakódott nehézfémeket.


De miért is lehet ez tökéletes ajándék? Mert ha látod a megajándékozandó személyen, hogy hiába próbálkozik, hiába próbált már ki több fogyasztó szert, de nem járt sikerrel, vagy ha tudod, hogy sokszor fáradt, álmos, rossz a közérzete, vagy akár ízületi fájdalmai vannak, akkor ezzel a szerrel segíthetsz neki, és ezáltal egészséget ajándékozhatsz.








A szervezet savasodása több problémának is az okozója lehet, ezért érdemes odafigyelni a megfelelő savtalanításra, mely azt eredményezi, hogy a testünkben helyreáll a sav-bázis egyensúly. Ennek az állapotnak az elérése megkönnyíti a szervezet méregtelenítését, a nehézfémek eltávolítását, valamint megállítja a csontjaink számára veszélyes csontritkulást. A Blue Nature-ben azon az állásponton vagyunk, hogy maga a természet segít nekünk a megfelelő egészséges megoldás kidolgozására, a technológia pedig csak támogató jelleggel van jelen. Erre alapozva jött létre az innovatív pH Body Balance termék, melynek köszönhetően a savasodás problémája gyorsan elhárul. 

A szervezet túlzott savasodása nemcsak egészségtelen következményekkel jár, de a mindennapi közérzetünk és kényelmünk is nagyban lecsökken. Ez megkönnyíti a savasodási folyamat felismerését és leküzdését még azelőtt, hogy az komolyan károsítaná a szervezetet. Érdemes szem előtt tartani, hogy hosszú távon a túl nagy savasság és a felborult sav-bázis egyensúly nemcsak megakadályozza a szervezet természetes tisztulását, de a csontrendszerre is káros hatással van, csontritkulást okoz ami többek között megnöveli a csonttörés kockázatát. Mi utal tehát arra, hogy a szervezetünkben a pH egyensúly felborult?

A savasodás tünetei többek között:

  • állandó álmosság még megfelelően hosszú alvás után is 
  • visszatérő fej, csont és ízületi fájdalmak 
  • elgyengülés, rossz közérzet 
  • eredménytelen fogyókúra a sok áldozat ellenére. 
  • visszatérő bélrendszeri betegségek, sűrű gyomorégés, 
  • sűrű fertőzések, melyek bosszantóbbak, mint az általános allergiás tünetek 





A pH Body Balance hatékonyságának titka a megfelelő összetevők gondosan meghatározott arányaiban rejlik, mint pl. szódabikarbóna (természetes módon emeli a pH szintet), méreganyagokat hatástalanító és sok gyümölcsben megtalálható pektin, valamint Acerola és Stevia, mely C-vitamin és más gyógyító hatású szer forrása. Ezt az összetételt egy kellemes, narancsos íz kíséri, melynek köszönhetően még szívesebben fogjuk rendszeresen alkalmazni a szert és így gyorsan leküzdjük a savasodást!



Elég néhány grammot feloldani egy pohárban negyedórával reggeli előtt ahhoz, hogy a szervezetünk megkezdje a rendszeres savtalanítást és rövid időn belül visszaszerezze az egyensúlyt, valamint az öntisztító és regeneráló képességét.


Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése