2017. május 15., hétfő

Blue Nature - Holt-tengeri iszapos szappan

A Blue Nature jelenleg a cég által kínál termékek zászlóshajója. Megalkotásakor kiindulópontként az az elv szolgált, hogy a diéta valamint a szépség kulcsfontosságú szempontjai az egészséges, jó életnek, valamint a jó közérzetnek.

A szépség és az étkezés ápolásakor a természet által kínált legjobb összetevőket kell felhasználni, így a Blue Nature termékcsaládban többek között 100%-ban természetes iszap, valamint Holt-Tengeri ásványi anyagok, articsóka kivonat és acai gyümölcs kivonat található. 
A kínálatot teljes mértékben természetes és egészségügyi szempontból biztonságos étrendkiegészítők teszik teljessé, melyek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, mint pl. legjobb természetes kollagén, zöld tea kapszula, vagy a száj ápolására szolgáló Magyarországon egyedi nano-ezüst és gyógynövény alapú anyagok.

Egészség és szépség – nem lehetséges az egyik fenntartása a másik ápolása nélkül. A Betterware a legelejétől tisztában van ezeknek a tényezőknek az életminőségre gyakorolt hatásával, így minden, még a legapróbb szempontban is megpróbálja azokat megőrizni és javítani.

Az előző bejegyzésekben a Holt-tengeri sót, majd pedig a Holt-tengeri iszapot ismerhettük meg, most pedig a harmadik termék a Holt-tengeri iszapos szappan.





A Holt-Tenger a Szíriától egészen az afrikai kontinensig terjedő völgyben található. 2006-ban a vízfelszín 418 méterrel a tenger szintje alatt helyezkedett el, mely a Föld legmélyebb szárazföldi pontja.  A száraz és forró időjárás évi 330 napos napsütéssel nagy sókoncentrációt eredményezett a vízben.


Koncentrált, teljes mértékben természetes szappan, mely a Holt-Tenger legjobb részét tartalmazza, valamint egészséges ásványi anyagokban gazdag. Egészséges és szép bőr egy karnyújtásnyira.



Egyben tisztító, ápoló és tápláló hatású. A Blue Nature, Holt-Tenger iszapjából készített szappan minden jótékony hatást magában rejt, mellyel a természet megáldotta ezt a különös területet.



A szappan Holt-Tengeri iszapból készült, melyet kézzel gyűjtenek be és minden alkalommal alapos minőségi ellenőrzésen esik át az értékesítés megkezdése előtt.




100%-ban természetes, nem tartalmaz hidratálószert, tartósítószert, vagy lágyítót. A rendszeres használata fürdés közben nemcsak tisztítja a bőrt, de hidratálja azt, valamint értékes ásványi anyagokat ad át, melyekről híres a Holt-Tenger.


A szappan minden fürdéskor használható mind kádban mind zuhanyban, nincs semmilyen ellenjavallat a használatához.

Kombinált bőrre tökéletesen működik. Tisztítja a pólusokat, felfrissíti és mattosítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. Nagyon hatékony. Mindenkinek ajánlom - a bőrgyógyászati problémákkal küszködőknek egyaránt.


Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése