2017. május 8., hétfő

Blue Nature Wellness - Holt-tengeri iszap

A Blue Nature jelenleg a cég által kínál termékek zászlóshajója. Megalkotásakor kiindulópontként az az elv szolgált, hogy a diéta valamint a szépség kulcsfontosságú szempontjai az egészséges, jó életnek, valamint a jó közérzetnek. 

A szépség és az étkezés ápolásakor a természet által kínált legjobb összetevőket kell felhasználni, így a Blue Nature termékcsaládban többek között 100%-ban természetes iszap, valamint Holt-Tengeri ásványi anyagok, articsóka kivonat és acai gyümölcs kivonat található. 
A kínálatot teljes mértékben természetes és egészségügyi szempontból biztonságos étrendkiegészítők teszik teljessé, melyek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, mint pl. legjobb természetes kollagén, zöld tea kapszula, vagy a száj ápolására szolgáló Magyarországon egyedi nano-ezüst és gyógynövény alapú anyagok.


Egészség és szépség – nem lehetséges az egyik fenntartása a másik ápolása nélkül. A Betterware a legelejétől tisztában van ezeknek a tényezőknek az életminőségre gyakorolt hatásával, így minden, még a legapróbb szempontban is megpróbálja azokat megőrizni és javítani.

Az előző bejegyzésben a Holt-tengeri sót  ismerhettük meg, most pedig a második bemutatásra váró termék a Holt-tengeri iszap.

A Holt-Tenger a Szíriától egészen az afrikai kontinensig terjedő völgyben található. 2006-ban a vízfelszín 418 méterrel a tenger szintje alatt helyezkedett el, mely a Föld legmélyebb szárazföldi pontja.  A száraz és forró időjárás évi 330 napos napsütéssel nagy sókoncentrációt eredményezett a vízben.




A Holt-Tengeri iszap kézzel kerül begyűjtésre, sűrű anyagú (olyan, mint a nedves agyag), az illata pedig a kőzetliszthez hasonló. Minden begyűjtött adag gondos minőségi ellenőrzésen esik át mielőtt az ügyfélhez kerülne, mivel megfelelő mennyiségű kémiai elemet, ásványi anyagot és szerves összetevőt kell tartalmaznia. A piacon jelenleg elérhető termékek nagy részével ellentétben nem tartalmaz aromaanyagot, fokozókat vagy tartósítószereket. Ellenkező esetben nem segítene, hanem árthatna a bőrnek.






Az iszap, csakúgy, mint más Holt-tengerből származó termék bizonyított hatással rendelkezik különböző kozmetikai eljárások terén. Szakemberek által használt szer, mely már nem igényel sokszor oly költséges látogatást kozmetikai szalonban, mivel sikerrel használható otthoni körülmények között is. 


A Holt-Tengeri iszapnak köszönhetően a bőrápolás, valamint a pattanások leküzdésé egyszerűvé válik. Ránc és mitesszer eltávolító hatású. Maszkok és pakolások formájában.

A Blue Nature által kínált Holt-Tengeri iszap az alábbiak
ra használható fel:

  • zsíros bőr ápolása, pattanások leküzdésé
  • az érett bőr kezelése, mivel ránceltávolító és bőrregeneráló hatású
  • korpásodás, seborrhoeás és atópiás dermatitis, gombás fertőzések és pikkelysömör gyógyításának elősegítése
  • csont és ideggyulladás, valamint rheumatoid arthritis tüneteinek enyhítése
  • a stressz, migrén és fáradtságérzet tüneteinek enyhítése



Az iszap több kozmetikai jellegű eljáráskor használható, többek között:

  • Arcmaszkként (a pakolást 15 percig hagyjuk fent, majd meleg vízzel mossuk le mielőtt teljesen megszáradna. A bepirosodó bőr, valamint az enyhe csípés természetes reakció)
  • Hajmaszkként
  • Teljes testre, vagy egyes testrészekre pakolásként



Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése