2018. január 6., szombat

Blue Nature - Szépség elixír

A Betterware 2017. évi karácsonyi katalógusában megjelent egy új termékcsalád, mellyel a Blue Nature palettája bővül. Mivel a termékek a januári katalógusba is bele került, így az állandó kínálat részét fogják képezni.

A Szépség elixírek tökéletesen illeszkednek a Blue Nature kozmetikumok sorába! Jelenleg háromféle elixír közül lehet választani: Retinol, Collagen és Coenzyme Q10.



A bőr professzionális kezelése koncentrált és aktív elixírekbe zárva. Az elixírek célja a bőr fiatalítása, az öregedési folyamat késleltetése, a bőr ragyogásának és fényének helyreállítása.




Szépség elixír - Retinol


A szérum tiszta retinolt tartalmaz, mely az egyik leghatékonyabb öregedésmegelőző szer. A modern tablettázó módszernek köszönhetően a retinol nem oxidálódik el, majd csak a bőrrel való érintkezéskor kezd el hatni. Ennek köszönhetően a hatóanyag a bőrnek azon a részén fog működni, ahol a sejteknek a legtöbb jótékony hatást szeretnénk biztosítani.

A C, E, F vitaminkomplexumokkal felerősített készítmény erős antioxidáns és fiatalító hatású. A vitaminok javítják a rugalmasságot, feszességet és hidratációt, támogatják a bőr víz-lipid funkcióit és öregedésmegelőző hatásúak.



Válaszd a Retinol - szépség elixírt, ha a bőröd matt, szürke, öregedés jeleit viseli, érett, regenerálást, feszességet igényel és elszíneződésre hajlamos.

Kúra: Használja este, önállóan vagy krémmel együtt, erős napsütéses időben ne alkalmazza.

Működés: Serkenti a kollagén és elasztintermelést, stimulálja a bőr sejtmegújulását, kisimítja a ráncokat, stimulálja a bőr keratinizácóját, világosítja az elszíneződéseket. Védi a bőrt a korai öregedéstől.


Szépség elixír - Coenzyme Q10.

A bőr számára könnyen felszívható, tiszta Q10 Koenzim képes késleltetni a bőr öregedését, valamint védelmet nyújt az UVA által előidézett kollagén-szétesés ellen. Idővel csökken a bőr Q10 koenzim tartalma, mely lelassítja a bőrsejtek regenerálódási folyamatát és a bőr öregedéséhez vezet. A bőrbe bemasszírozott Q10 koenzim a mélyebb bőrrétegekbe is behatol és szabályozza a sejtek energetikai folyamatait.

Az A,E,F, B3 vitaminok erősítik, regenerálják és védik a bőrt, továbbá elősegítik a Q10 koenzim fiatalító működését.


Válaszd a Coenzyme Q10 - szépség elixírt, ha a bőröd kiszáradásra hajlamos és UV sugárzásnak kitett bőr, apró ráncokkal

Kúra: Használja reggel és este önállóan, vagy krém alá.

Működés: Hidratál, javítja a bőr feszességét és rugalmasságát, eltünteti az apró ráncokat. Védelmet nyújt a káros külső hatások ellen


Szépség elixír - Collagen

Az elixír 100%-ban természetes, kis molekulatömegű, 18 aminosavat magába foglaló kollagént tartalmaz, mely stimulálja a fibroblasztok kollagéntermelését a bőrben. A kis molekulatömegnek köszönhetően átjutnak a bőr védőrétegén és mélyre hatolnak. 

A kollagén a bőr alapvető építőanyaga. A kollagéntermelés a 26. életév után lecsökken, a hiánya bőrsorvadást és ráncok kialakulását okozza. Emiatt nagyon fontos a kollagén pótlása. 


Válaszd a Collagen - szépség elixírt, ha a bőröd sorvadt, száraz, érett, öregedés jeleit viseli, láthatóan veszített rugalmasságából. 

Kúra: Használja reggel és este önállóan, vagy krém alá. 

Működés: Növeli a bőr hidratációját és javítja a rugalmasságát. Megakadályozza a bőrsorvadást, helyreállítja a sűrűségét és feszességét.


Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése