2017. november 16., csütörtök

Botanic! Hidratáló éjszakai arckrém

A Blue Nature kínálata rengeteg újdonsággal gazdagodott, köztük a Botanic! termékcsaláddal.

A termékcsalád tagjai közül most a Hidratáló éjszakai arckrémet ismerhetjük meg.





30 életév feletti arcbőrhöz szánt széria Minden típusú bőrhöz, többek között érzékeny, fáradt, hidratálást igénylő bőrhöz.
  • nagyszerűen regenerál, 
  • regenerálja az arcbőrt az éjszakai pihenés közben, 
  • optimálisan hidratálja és egyben táplálja a bőrt, 
  • megakadályozza a ráncképződést, 
  • simít, feszesít és növeli a bőr rugalmasságát. 

Homoktövis kivonat - erős gyógy- és ápoló hatással rendelkezik. Ásványi anyagok, vitaminok (A, C, E, K), a bőr öregedését késleltető biológiailag aktív hatóanyagok, flavonoidok, karotinoidok, ásványi sók és zsírsavak gazdag forrása. Az egyetlen növényi olaj, mely a bőrlipidek természetes összetevőjét képező Omega-7 sav magas koncentrációjával rendelkezik.

Hidratál, táplál és regenerál. Nagyszerű normál, száraz, sérült és érett bőr ápolásához. 
Kisimítja a finom ráncokat 
Javítja a bőr rugalmasságát 
Simító és feszesítő hatású 
Hatékonyan késlelteti az öregedési folyamatokat 

Búzavirág kivonat - antioxidánsokban, fenolsavakban és flavonoidokban gazdag. Puhító, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus, hidratáló és simító hatású. Dekongesztáns tulajdonságú, erősíti a hajszálereket. Nagyszerűen ápolja az érzékeny, hajszáleres, irritált és fáradt bőrt.


Vörös szőlőmag olaj – nagy mennyiségben tartalmaz biológiailag aktív flavonoidokat, valamint A, E, K és D-vitaminokat, melyek erős regeneráló, tápláló és hidratáló hatással bírnak. Késlelteti a bőr öregedését, növeli a rugalmasságot és eltünteti az apró ráncokat.


Shea vaj - a tápláló összetevőknek, többek között zsírsavaknak köszönhetően azonnal hidratálja a bőrt. A, E és F-vitaminokban gazdag, javítja a bőr szarurétegének rugalmasságát. Regenerálja és élénkíti a bőrt, melyen egy lipid védőréteget képez.

Szójaolaj - szabályozza a faggyútermelést, enyhíti a gyulladást. Zsírsavakban, E-vitaminban és lecitinben gazdag. Az E-vitamin garantálja a bőr számára a fiatal és egészséges kinézetet, a lecitin pedig támogatja a bőr lipid védőrétegét, ezzel megfelelő hidratációt biztosítva.


Minden típusú bőrhöz, többek között érzékeny, fáradt, hidratálást igénylő bőrhöz.

Helyezzen fel kis mennyiségű krémet a megtisztított arcbőrre és gyengéden masszírozza a felszívódásig. Mindennapos ápoláshoz.

Komplex módon óvja arcbőrét az alábbiak használatával:

Botanic! Hidratáló nappali krém! (500026)
valamint Botanic! Ránctalanító szemkrém! (500025)

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése