2017. november 2., csütörtök

Blue Nature - Botanic! termékcsalád

A Blue Nature kínálata 2017 októberében egy új termékcsaláddal bővült. 


A BOTANIC! - A természetes növényi összetevők értékes tulajdonságait kihasználó bőrápoló termékcsalád azért jött létre, hogy minél tovább megtartsa a bőr fiatalságát, hogy hatékonyan támogassa.

A termékcsaládban alkalmazott hatóanyagok: 

  • simítják a bőrt, 
  • megfékezik az öregedési folyamatot, 
  • védelmet nyújtanak 
  • a szabadgyökök ellen, 
  • hidratáló és lifting-hatású krém, 
  • a bőrt frissé, fiatallá és egészségessé varászolja. 
  • az állapotát, valamint, hogy védje azt a környezeti szennyeződésektől.


Homoktövis kivonat – erős gyógy- és ápoló  hatással rendelkezik. Ásványi anyagok (A, C, E, K), a bőr öregedését késleltető biológiailag aktív hatóanyagok, flavonoidok, karotinoidok, ásványi sók és zsírsavak gazdag forrása. Az egyetlen növényi olaj, mely a bőrlipidek természetes összetevőjét képező Omega-7 sav magas koncentrációjával rendelkezik.



Hidratál, táplál és regenerál. Nagyszerű normál, száraz, sérült és érett bőr ápolásához.
  • Kisimítja a finom ráncokat
  • Javítja a bőr rugalmasságát
  • Simító és feszesítő hatású
  • Hatékonyan késlelteti az öregedési folyamatokat


Búzavirág kivonat – antioxidánsokban, fenolsavakban és flavonoidokban gazdag. Puhító, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus, hidratáló és simító hatású. Dekongesztáns tulajdonságú, erősíti a hajszálereket. Nagyszerűen ápolja az érzékeny, hajszáleres, irritált és fáradt bőrt.


Zöld tea kivonat – erős antioxidáns és hajszálér erősítő hatású polifenolok gazdag forrása. Gyulladáscsökkentő, ránctalanító és antiszeptikus hatású, valamint megakadályozza pattanások kialakulását. Nagyszerűen ápolja, hidratálja és élénkíti az érzékeny, száraz és normál bőrt.

Vörös szőlőmag olaj – nagy mennyiségben tartalmaz biológiailag aktív flavonoidokat, valamint A, E, K és D-vitaminokat, melyek erősen regeneráló, ápoló és hidratáló hatással bírnak. Késlelteti a bőr öregedését, növeli a rugalmasságot és eltünteti az apró ráncokat.

Shea vaj – a tápláló összetevőknek, többek között zsírsavaknak köszönhetően azonnal hidratálja a bőrt. A, E és F-vitaminokban gazdag, javítja a bőr szarurétegének rugalmasságát. Regenerálja és élénkíti a bőrt, melyen egy lipid védőréteget képez.


Szójaolaj – szabályozza a faggyútermelést, enyhíti a gyulladást. Zsírsavakban, E-vitaminban és lecitinben gazdag. Az E-vitamin garantálja a bőr számára a fiatal és egészséges kinézetet, a lecitin pedig támogatja a bőr lipid védőrétegét, ezzel megfelelő hidratációt biztosítva.

A termékcsaládnak jelenleg négy tagja van: A Hidratáló nappali arckrém, a Hidratáló éjszakai arckrém, a Ránctalanító szemkrém, és a Normalizáló krém arcra és dekoltázsra.


Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezeket a termékeket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése