2017. augusztus 20., vasárnap

Perfect Hair - Sampon és balzsam töredezett és száraz hajra

A Blue Nature legújabb termékcsaládjának, a Perfect Hair-nek a tagjait szeretném bemutatni a következőkben.


A PERFECT HAIR egy hajápoló sorozat, mely sokéves kutatás eredményeként saját receptúra alapján kihasználja a gyógynövények hatását.

Perfect Hair sorozat nem tartalmaz parabént, szilikont SLES, SLS vagy mesterséges színezéket.


A száraz, sérült és töredezett végű hajra kifejlesztett sampon és balzsam tökéletesen regenerálja a vékony, kiszáradt, törékeny, puhává varázsolja és megkönnyíti a fésülést.


Sampon száraz és töredezett hajra len kivonattal. 
  • gyengéden tisztítja a száraz és töredezett hajat 
  • értékes tápanyagokat és hidratáló anyagokat biztosít 
  • visszaadja a haj puhaságát és ragyogását
  • regenerálja a mikrosérüléseket
  • erősíti a hajat
Balzsam száraz, sérült és töredezett végű hajra len kivonattal kiegészítve a sampon hatását, táplál, optimálisan hidratál, puhává és rugalmassá varázsolja a hajat.



A len kivonat jótékony gyógyhatása miatt széles körben ismert. Az összetételét többek között értékes telítetlen zsírsavak (linol, linolén, sztearin és más), E-vitamin, fehérjék, szénhidrátok, szerves savak és aminosavak, valamint sok más anyag képezi.


Gazdag omega-3 sav, fehérje, cink kalcium, vas, foszfor, magnézium, B-vitaminokban, rostban és sok más tápanyagban. Hidratálja és simává teszi, erősíti a hajat, javítja a rugalmasságát és gyorsítja a növekedést.


A természetes, olívaolajjal és tejproteinekkel erősített len kivonat mélyrehatóan regenerálja a hajat, kitölti a struktúrában megtalálható mikrosérüléseket, hidratálja a hajszálat, valamint erősebbé, fényesebbé, rugalmasabbá és természetesen puhává teszi.



A sampont nedves hajra vigye fel, majd gyengéden masszírozza a fejbőrbe amíg hab nem keletkezik. Langyos vízzel öblítse le. Szükség esetén ismételje meg.


A szükséges mennyiségű balzsamot a tiszta, nedves haj teljes hosszára vigye fel, hagyja rajta 1-2 percig, majd öblítse le.

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése