2017. augusztus 13., vasárnap

Perfect Hair - Sampon és balzsam festett hajra

A Blue Nature legújabb termékcsaládjának, a Perfect Hair-nek a tagjait szeretném bemutatni a következőkben.


A PERFECT HAIR egy hajápoló sorozat, mely sokéves kutatás eredményeként saját receptúra alapján kihasználja a gyógynövények hatását.

Perfect Hair sorozat nem tartalmaz parabént, szilikont SLES, SLS vagy mesterséges színezéket.

A festett hajra kifejlesztett sampon és balzsam használatával hajad hosszú ideig megtartja élén színét, selymes tapintását és természetes fényét.



Sampon festett hajra természetes kakukkfű kivonattal.
  • védi a festett hajat
  • nem öblíti ki a pigmenteket
  • segít a természetes fény és szín megtartásában.
  • regenerálja a festés során károsodot hajat
  • visszaadja rugalmasságát
  • ragyogóvá teszi a hajat.

Balzsam festett hajra kiegészíti a sampon hatását. Tökéletesen ápolja a festett hajat, védi a színét, puhává varázsolja és megkönnyíti a fésülést.


A kakukkfű kivonat a jótékony hatását többek között a gazdag flavonoid és szerves sav tartalomnak köszönheti. Emellett vitamin és ásványi anyag (vas, kalcium, szelén, mangán, kálium, magnézium) forrás is. 
A készítményeinkben megtalálható természetes kakukkfű kivonat hatékonyan javítja a haj állapotát, mélyrehatóan regenerálja azt, valamint helyreállítja a gyönyörű fényét. Tökéletesen javítja a haj kondícióját és szerkezetét, erősíti a hajhagymákat, elősegíti a növekedést.

Az olívaolaj és tejsav nagyszerűen kiegészíti az összetevők működését és táplálttá, csillogóvá teszik a hajat, valamint megőrzik a gyönyörű színét.


A sampont nedves hajra vigye fel, majd gyengéden masszírozza a fejbőrbe amíg hab nem keletkezik. Langyos vízzel öblítse le. Szükség esetén ismételje meg.


A szükséges mennyiségű balzsamot a tiszta, nedves haj teljes hosszára vigye fel, hagyja rajta 1-2 percig, majd öblítse le.

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése