2017. március 20., hétfő

Perfect Body - Balzsamok

Ha különleges ajándékot keres valaki, vagy csak önmagát lepné meg, akkor a testbalzsam is jó választás lehet.
A Blue Nature kínálatában találhatunk kétféle balzsamot is: Hydrating Body Balm és a Regenerating Body Balm

Balzsamjaink összetétele erős hidratáló, tápláló és regeneráló tulajdonságú hatóanyagokra épül. A bennük megtalálható antioxidánsok megvédik a sejteket az oxidációs stressztől és ezzel hosszantartó fiatalságot biztosítanak. A bőr táplált, sima és feszes lesz. Gyönyörű. 



A balzsamok hatóanyagai: 

Shea vaj
A tápláló összetevőknek köszönhetően - a telített és telítetlen zsírsavak azonnali hidratálást biztosítanak. Ezen felül zsírosít és megakadályozza a szervezet vízveszteségét, ami lehetővé teszi a sérült bőrsejtek újjáépítését. 


Természetes mangókivonat
Az olyan aktív hatóanyagoknak köszönhetően, mint vitaminok, flavonoidok, polifenolok, ásványi anyagok és karotinoidok, intenzíven hidratál, táplál, revitalizál, valamint növeli a bőr rugalmasságát és feszességét. 


Homoktövis kivonat 
A, C, E és K-vitaminokban, flavonoidokban, karotinoidokban, ásványi sókban és zsírsavakban kivételesen gazdag, erős ápoló és gyógyító hatású. Intenzíven regenerálja a bőrt, gyorsítja a sebek gyógyulását, nagyszerű öregedésmegelőző hatással bír. 
Mindegyik Omega 3, 6, 9 savat, valamint a ritka Omega 7-et is tartalmazza, így a bőrre gyakorolt hatása felbecsülhetetlen. A leghatékonyabban működő és egyben legdrágább homoktövis olaj a növény gyümölcséből készül, nem pedig a magból. 


Narancsolaj 
Gyorsítja a bőr gyógyulását, hatványozza a többi összetevő működését, friss és üde illatot biztosít. 


Kávékivonat
A természetes koffein javítja a keringést a bőrben, valamint feszesíti a bőr felületét. 
Számos tanulmány szerint a zsírszövet elégetésében is szerepet játszik, karcsúsító hatású. A kávéban megtalálható polifenolos vegyületek késleltetik a C-vitamin lebomlásának folyamatát, ami a bőr egyenetleségeinek kisimításához vezet.




A hidratáló testbalzsam shea vajas, mangó kivonatos és narancsolajas hidratáló balzsam. A hatóanyagok intenzíven és mélyre hatóan hidratálnak, puha és rugalmas bőrt eredményezve. A balzsam aktívan ápolja a bőrt, selymesen gyengéd hatást biztosítva.

A regeneráló testbalzsam shea vajat, homoktövis olajat, valamint kávé kivonatot tartalmazó regeneráló balzsam. A hatóanyagok intenzíven regenerálják a bőrt, táplálják és helyreállítják a természetes feszességet, valamint javítják a keringést a bőrben és csökkentik a narancsbőrt. A balzsam aktívan ápolja a bőrt, valamint rugalmassá varázsolja azt.



Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezeket a termékeket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése