2017. március 13., hétfő

Perfect Body - Peelingek

Ha különleges ajándékot keres valaki, akkor a peeling is jó választás lehet. A Blue Nature kínálatában találhatunk kétféle peelinget is: All in One Hydrating Peeling és All in One Regenerating Peeling.




Mi is az a peeling?

A szó jelentése hámlasztás. Finom csiszolószemcséket tartalmazó krémek és gélek segítségével eltávolítják a felső, elhalt bőrréteget. A bőr a kezelés után finomabbá válik, az egyéb ápoló kozmetikumok hatóanyagait jobban hasznosítja.
A peeling emellett nagyszerűen előkészíti a bőrt a maszkra vagy egy pakolásra is. Nemcsak tiszta lesz, hanem fogékonyabb a hatóanyagokra is.

A peelingnek különböző típusai vannak: mechanikai, kémiai, hő segítségével történő és lézeres. Valamennyi eljárás javítja a bőrfelszín közelében lévő erek vérellátását, és serkenti a bőr regenerálódását.

A Betterware peelingjei mechanikai peelingek, vagyis dörzsanyagot tartalmaznak a krémes alapba ágyazva. A dörzsanyag a legkülönfélébb anyagok lehetnek. A termékek krémes bázisában megtalálható apró dió, sárgabarack és mandulamag törmelékek.



Mi a különbség a hidratáló, és a regeneráló peeling között?


A hidratáló peelinget inkább nappalra érdemes használni, mert könnyebb a krém szerkezete, jobban felszívódik. Míg a regeneráló krémet inkább éjszakára javasolják, mert annak hosszabb idő kell, hogy felszívódjon.


A hidratáló peeling egy gyengéd, krémes peeling a test ápolásához, mely nagy mennyiségű könnyed hidratáló anyagot tartalmaz, így mind peelingként, mind balzsamként használható.




A krémes bázisban lévő törmelékek mélyen tisztítják a bőrt és leradírozzák az elhalt bőrhámot, valamint nagyszerűen ápolják még a leggyengédebb bőrt is.
Az összetevőknek köszönhetően a peeling használata után a bőr puha és megfelelően hidratált lesz. Minden típusú bőrhöz tökéletes, élénkít és friss citrusos aromát hagy a testen.

A regeneráló peeling a gazdag összetevőknek köszönhetően bőrsimító hatású. 





A krémes alapban lévő dörzsanyagok serkentik a mikro keringést és gyengéden eltávolítják az elhalt bőrhámot, valamint mélyrehatóan tisztítják a bőrt, ezzel helyreállítva a puha felületet, valamint az egészséges kinézetet. 
Tökéletes minden típusú bőrhöz, gyengéd csokoládés aromát hagy a bőrön.


Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése