2017. február 3., péntek

Perfect Beauty termékcsalád

A BlueNature kínálatában megtalálható a Perfect Beauty termékcsalád, mely természetes hatóanyagai révén regenerálja a bőrt, ránctalanító hatása következtében az arc fiatalabbnak és simábbnak hat.

A Perfect Beauty termékek legnagyobb erénye, hogy nem tartalmaznak parabént.

Mik is a parabének?

A parabének stabil, nem illékony vegyületek, megjelenési formájuk kismértékben eltérő, azonban mindenképp szagtalan vagy enyhe szagú szilárd anyagok: fehér vagy színtelen kis kristályok, tűk, porok. A parabéneket az 1920-as évektől széles körben használják fel tartósítószerként kozmetikumokban és testápolási termékekben. Továbbá gyógyszerek, élelmiszerek, zsírok, olajok, cipőápoló krémek, textilek, ragasztók tartósítására használják.


A Perfect Beauty termékcsalád tagjai között szérumok találhatók, illetve arckrém.



A szérumok, koncentrátumok használata nem általános, sajnos! Pedig csodaszer! A szérumok hatóanyag tartalma magasabb és a legjobb, ha kis molekulákat tartalmazó szérumot választasz. Ezzel biztosítod, hogy a hatóanyagok nem csak a bőrfelszínen hatnak, hanem egészen az irharétegig jutva táplálják bőrödet, építik azt újjá.

Sok termék képes a bőrfelszínen kifejteni hatását és azonnal látható eredményt biztosítani. Ez az eredmény azonban a krém, vagy szérum lemosásával egy időben tova is tűnik.


A Perfect Beauty termékek között három szérumot is találhatunk: 



  • Intensive Serum
  • DAY Active Serum
  • NIGHT High Active Serum



A legjobb kombináció, ha a szérum felvitele után használod a nappali vagy éjszakai krémedet. A szérummal az irharétegig jutva táplálod a bőrt, majd a krémmel a hámréteget is ápolod, illetve ez segíti a szérum hatóanyagainak irhában tartását.

A Perfect Beauty termékcsalád természetesen arckrémet is tartalmaz, amely nappali és éjszakai krémként is használható!



A termékcsalád minden tagjával külön foglalkozok a következő bejegyzésekben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése