2017. február 24., péntek

Perfect Beauty - Intenzív szérum

A BlueNature kínálatában megtalálható a Perfect Beauty termékcsalád, mely természetes hatóanyagai révén regenerálja a bőrt, ránctalanító hatása következtében az arc fiatalabbnak és simábbnak hat. 

Intenzív bőrsimító szérum archoz és nyakhoz, mely erős ránctalanító hatással rendelkezik, valamint késlelteti a sejtek öregedési folyamatát az Argireline®, valamint a Q10 koenzim együttes tulajdonságainak köszönhetően.




Az alkalmazás eredménye
  • Látható ránctalanító hatás
  • A bőr javításáért felelős folyamatok serkentése
  • A bőr feszességének javulása
  • Mindennapos ápolás és regenerálás


Mit is kell tudni az összetevőkről?

ARGIRELINE® - legújabb felfedezés, bizonyítottan ránctalanító és ráncmegelőző hatású hexapeptid-8 – neuropeptid.
Az argireline neuromuszkuláris szinapszisok szintjén működik, lazítja a mimikáért felelős izmokat, valamint fékezi a ráncok keletkezését, ezért sokszor nem invazív botox alternatívának is hívják.

Q10 KOENZIM – fiatalság szérum, erős antioxidáns, javítja a sejtmetabolizmust, hatékonyan késlelteti a sejtek öregedését, fiatalít, serkenti a regenerációt, feszesíti a bőrt.


Minden típusú bőrhöz használható: csökkent feszességű bőrhöz, fáradt, stresszes bőrhöz; érett bőrhöz, valamint öregedést megelőző szérumként.

Javallatok: Regeneráció, ránctalanítás, táplálás, hidratáló hatás, feszesítés. Ráncok kialakulásának megelőzése.




Használat: A terméket letisztított arcbőrre és nyakra vidd fel kihagyva a szemhéjat. Reggel és este alkalmazd, a Perfect Beauty szériás krém használata előtt.

A legjobb kombináció, ha a szérum felvitele után használod a nappali vagy éjszakai krémedet. A szérummal az irharétegig jutva táplálod a bőrt, majd a krémmel a hámréteget is ápolod, illetve ez segíti a szérum hatóanyagainak irhában tartását. Hidd el, a bőröd hálás lesz a kettős támogatásért!

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése