2021. június 4., péntek

Senso frissítő kézkrém

Minden alkalommal, amikor megmossuk és fertőtlenítjük a kezünket, eltávolítjuk róla a védő lipidréteget. Egy erős tápláló összetevőkkel rendelkező krém nyugtató kötés módjára hoz megkönnyebbülést a száraz bőrnek.



Táplálja, hidratálja és csodálatosan puhává teszi a bőrt.

Gyorsan felszívódik. 

Könnyed védő réteget hagy a kézfejen, megvédi a kiszáradástól és a káros külső hatásoktól.

Érzéki illatú.


Hatóanyagai

  • Kakaóbabvaj - okkluzív réteget hoz létre a kéz felületén, amely megakadályozza a nedvesség túlzott kipárolgását, ezáltal hidratálja, puhítja és simítja a bőrt.

  • Shea vaj - táplálja és hidratálja a bőrt, véd a kiszáradástól, segít fenntartani a hidratációt.

  • Szőlőlevél-kivonat - erős antioxidáns összetevő, ragyogó, nyugtató, erősíti a bőrt és hidratálja azt. Nyugtatja az irritált bőrt és csökkenti a bőrpírt, megelőzi az elszíneződések kialakulását, javítja a bőr feszességét és rugalmasságát, valamint megakadályozza a fény hatására történő gyors öregedési folyamatok végbemenetelét.

  • Gránátalma-kivonat - megvédi a bőrt a szabadgyökök kellemetlen, öregítő hatásától. Hidratálja, rugalmassá teszi és feszesíti a bőrt.

  • Napraforgómag-olaj - tápláló, zsírosító, nyugtató hatású.

  • Málnakivonat - felfrissít, csökkenti az irritációt, javítja a bőr kinézetét, megerősíti azt, hatékonyan simítja és regenerálja kézfejünket.


  • Fügekaktusz-kivonat - erős hidratáló és frissítő tulajdonságokat mutat, kihat a felhámra és a bőr mélyebb rétegeire, megakadályozza a felhám vízvesztését. Védi a bőrt káros környezeti tényezőktől, például az UV-sugárzástól


Masszírozd kézfejedbe, amíg teljesen fel nem szívódik. Használd naponta többször szükség szerint.


Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése