2019. szeptember 15., vasárnap

Perfect Man 2 az 1-ben arckrém és borotválkozás utáni balzsam

A Blue Nature kozmetikumok köre 2019 szeptemberében újabb termékekkel bővült. Az egyik közülük a Perfect Man termékcsalád újabb tagja, a 2 az 1-ben arckrém-  és borotválkozás utáni balzsam.



Két kozmetikum erejét kapcsolja össze: a hidratáló krémét és a borotválkozás utáni balzsamét. 

Az aktív hatóanyagoknak köszönhetően mélyen hidratál, erősíti a bőrt, csökkenti az irritációt és hosszan tartó kellemes érzést hagy maga után. 

  • csökkenti az irritációt és a gyulladásos folyamatokat
  • mélyen hidratálja a bőrt
  • feszesíti, simítja és regenerálja a bőrt

KECSKETEJKIVONAT - olyan vitaminok gazdag forrása, amelyek erős antioxidánsokat tartalmaznak, védik a bőrt a kiszáradástól és az öregedéstől, ápolják a kollagén- és elasztinrostokat.

ALOEKIVONAT - csökkenti az irritációt.


HALURONSAV - olyan anyag, amely megköti a vizet a hámrétegben, megakadályozza, hogy az epidermisz túl sok vizet engedjen át, ezáltal hidratálja, erősíti, regenerálja a bőrt és javítja annak rugalmasságát.

ARGÁNOLAJ - erős feszesítő hatással rendelkezik. A bőrt vastagabbá, egységesebbé, rugalmasabbá és feszesebbé teszi. Kisimítja a ráncokat, táplálja a bőrt és javítja a színét. Regeneráló és nyugtató hatással bír.

AVOKÁDÓOLAJ - olyan lipideket juttat be a bőrbe, amelyek védőréteget képeznek. Regenerálja és táplálja a bőrt, csökkenti a gyulladásos folyamatokat.


Mindennapi használatra bármely korban.

Minden bőrtípushoz, különösen érzékeny és száraz bőrre.

Nappali és éjjeli kezelés.


HASZNÁLAT:
Hidratáló krémként: használd napi kétszer, reggel és este. Vidd fel megtisztított arcbőrödre, könnyedén masszírozd el, amíg teljesen fel nem szívódik.

Borotválkozás utáni balzsamként: könnyedén masszírozd az arcbőrbe borotválkozás után.

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése