2018. november 17., szombat

Honlapok, csoportok, linkek

Itt szeretném összeszedni az összes olyan internetes oldalt, linket, facebook csoportot, amelyek hasznosak lehetnek a Betterware megismerése és a hatékony munka során.

Az elsődleges oldal a Betterware weboldala, ami a www.betterware.hu linken keresztül érhető el. Itt megtalálható az összes termék, az aktualitások, a cégről információk, a céggel történő kapcsolattartási lehetőségek, és a webirodára mutató link is.


A regisztrált képviselők számára a webirodába történő bejelentkezés legegyszerűbben a https://sp.betterware.hu/sp/login oldalon keresztül lehetséges.
De ezen az oldalon lehet regisztrációt is indítani.

A webirodában a képviselők leadhatnak rendelést, elolvashatják a legfontosabb híreket, tájékozódhatnak a legfontosabb információkról, és megnézhetik a struktúrájukat is.



A munka nagyrésze, és a kapcsolattartás is legtöbbször a közösségi hálón keresztül zajlik. Így evidens, hogy itt is nagyon sok olyan csoport és oldal van, ami segíti a munkát.

A Betterware Hungary Független képviselők csoportja talán a legfontosabb. Itt minden aktuális információ, kihívás egybe van gyűjtve.
https://www.facebook.com/groups/Betterwareinformacio/

Ebbe a csoportba csak akkor lehet bekerülni, ha a jelentkezéskor felugró kérdésekre választ adunk. 

Mi a tagsági számod:
Szponzorod neve:
Felső vezetőd neve:


Azok számára, akik elsősorban a termékajánlással foglalkoznak, illetve, akik szeretnének valós tapasztalatokat látni, van egy megfelelő csoport

Betterware termék tapasztalatok
https://www.facebook.com/groups/201836296911453/



A csapatomba regisztrált munkatársaim részére létrehoztam egy csoportot, ahova megosztom a hasznos információkat, aktuális katalógus linkeket

Betterware - Anett csoport
https://www.facebook.com/groups/977964555682565/


Aki komolyan gondolja a munkát, annak sokat kell tanulnia a cégről, a szakmáról. Ehhez a legnagyobb segítség a Start Up csoport. 
https://www.facebook.com/groups/191548468029871/

A Leckék segítségével könnyen, és egyszerűen meg lehet tanulni az alapokat, és el lehet kezdeni az aktív munkát.



A facebook oldalak közül ajánlom:



Okos döntések -ápolt, egészségtudatos háziasszonyoknak - és uraknak
https://www.facebook.com/Betterwarehu/


Azok számára, akik a videókat jobban kedveik, létre lett hozva egy youtube csatorna is. Itt tapasztalatos videók, és a webiroda használatával kapcsolatos bemutató anyagok is találhatók, sok más mellett.


Youtube csatorna
https://www.youtube.com/channel/UCB-VIqG78A-6r8szh-X4Jqg



Ami még fontos lehet, az az Ügyfélszolgálat elérhetősége, ahol a kollégák hétfőtől - péntekig, 9:00 - 17:00 óra között válaszolnak a beérkező levelekre.



Reklamáció, garancia, rendelés törlése, átregisztrálás, regisztráció törlése, hiánytermék reklamáció, csomagból kimaradt termék, rendezvény, konferencia információk, nem tudok belépni a képviselői zónába....

Kapcsolat, reklamációs emailek kezelése:
e-mail: kapcsolat@betterware.hu

Reklamációs osztály
e-mail: reklamacio@betterware.hu


Amennyiben bármi kérdésed lenne a csatlakozzással, regisztrációval, a munkával, a céggel kapcsolatban, bátran keress meg az elérhetőségeim egyikén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése