2018. március 18., vasárnap

Blue Garden Tea

Amennyiben teakedvelő vagy, és nagy figyelmet fordítasz az ízvilágra, úgy a Blue Nature teák Neked szólnak. A Blue Nature által kínált termékek a gondosan kiválogatott, legjobb minőségű teákból jöttek létre.

A Blue Nature teák kínálata is megújult, így 2018-ban új csomagolással, és új ízekkel találkozhatunk, és a kínálatban új névvel, Blue Garden termékcsaládként jelent meg.


A termékcsalád jelenleg 4 teát tartalmaz, amelyben két fekete és két zöld tea található meg.


Tropical Island fekete tea


Nagyszerű és aromás, nagyon egzotikus ízű tea. A mangó és papaya darabkáknak köszönhetően lédús, a mazsolának és rózsaszirmoknak köszönhetően pedig elegáns és édes. A búzavirág szirmok friss virág aromával látják el a főzetet. Mind hidegen, mind melegen tökéletes.



Fekete tea Strawberry Cream


Fekete Cejlon tea alapú gyümölcsös keverék eperrel, krémes aromával és fehér csokoládé darabkákkal és kamilla virággal. Édes, lédús, könnyed, nagyszerű desszertre emlékeztető főzet.



Pineapple & Ginger Zöld tea


Japan sencha tea expresszív íze melengető és nyugtató hatasú gyömbérrel gazdagítva. A fűszeres keverék az ananász trópusi ízével együtt utánozhatatlan főzetet biztosít.


Zöld tea Secret Dance


A japán sencha zöld tea határozott és intenzív ízének, napraforgó virág valamint a gyengéd barack és rózsa íznek a keverékét rejti magában.

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni valamelyik terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése