2017. október 9., hétfő

Blue Nature - Perfect Man termékcsalád

A PERFECT MAN széria a legigényesebb férfiak igényeinek kielégítésére készült.

Tusfürdő testre és hajra



Tusfürdő gél testre és hajra adriai-tengeri sóval, mely egyszerre tisztít és ápol. A testre és hajra szánt 2in1 tusfürdő gondosan megválogatott összetevőinek köszönhetően a haj erős és fényes lesz, a bőr pedig sokáig friss és hidratált marad. A tusfürdő kellemes, nem irritáló, nagyon gyengéd illatot hagy. Frissességérzet egész nap!

tengeri ásványi anyagok és a tengeri sóban megtalálható mikroelemek különleges összetétele jótékonyan hat a bőr vízháztartására, tisztítva azt, valamint megtartva a természetes egyensúlyát.


Az aloe kivonat simítja és hidratálja a bőrt, erősíti és fényesíti a hajat, valamint regeneráló hatással bír. A glicerin azonban mélyrehatóan és erősen hidratálja, valamint regenerálja a bőrt.



Férfi hajerősítő sampon ginzenggel



A sampon összetételében megtalálható, speciálisan kiválogatott hatóanyagoknak köszönhetően a vékony, hullásra hajlamos haj visszanyeri fényét.
Erős, fényes, dús, regenerált és a külső tényezők káros hatásának ellenálló haj.
A ginzeng gyökér kivonat erősíti a haj szerkezetét, mélyrehatóan táplál, megelőzi a hajhullást és kopaszodást, a D-Pantenol pedig hidratálja, simítja és vastagítja a hajszálakat.

A sampont nedves hajra vigye fel, majd gyengéden masszírozza a fejbőrbe amíg hab nem keletkezik. Öblítse le langyos vízzel. Szükség esetén ismételje meg a fenti lépést.

A ginzeng gyökér kivonat erősíti a haj szerkezetét, mélyrehatóan táplál, megelőzi a hajhullást és kopaszodást, a D-Pantenol pedig hidratálja, simítja és v
astagítja a hajszálakat.

Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése