2017. július 29., szombat

Blue Nature - Perfect Hair termékcsalád

A Blue Nature palettája most egy új, és innovatív termékcsaláddal bővült.

PERFECT HAIR – ez egy hajápoló sorozat, mely sokéves kutatás eredményeként, saját repectúra alapján kihasználja a gyógynövények hatását.


A hajra szánt készítményeink számára a legfontosabb a...haj. Az egészségük, a sűrűségük, természetes fényük és szépségük, ezért a fő szerepet a jótékony hatású növények kivonatai töltik be.

A Perfect Hair hajápoló termékcsalád olyan samponokból és balzsamokból áll, melyek a természetes növénykivonatok erejét használják fel.


Új hajápoló termékcsaládunkban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő terméket! A termékcsalád négyféle hajtípushoz kínál sampont és balzsamot:
  • Sampon és balzsam töredezett és száraz hajra
  • Sampon és balzsam festett hajra
  • Hajerősítő sampon és balzsam
  • Hajtérfogat-növelő sampon és balzsam

A Sampon töredezett és száraz hajra gyengéden tisztítja a hajat, értékes tápanyagokat és hidratáló anyagokat biztosít, visszaadja a haj puhaságát és ragyogását.

A Hajbalzsam töredezett és száraz hajra hatékonyan regenerálja a vékony, száraz, töredezett hajat, melyet puhává és könnyen fésülhetővé tesz.



A Sampon festett hajra mossa és ápolja a festett hajat, nem öblíti ki a pigmenteket, regenerálja a színezéskor sérült hajstruktúrát, helyreállítja a fényét és védi a színét.

A Hajbalzsam festett hajra hatékonyan ápolja a festett hajat, védi a színét, puhává teszi, könnyíti a kifésülést.



A Hajerősítő sampon ápolja a hajat, erősítő hatású, serkenti a haj növekedését és életerejét, valamint csillogóvá teszi.

A Hajerősítő balzsam hatványozza a sampon erősítő hatását, rugalmassá teszi a hajat, serkenti a növekedést és könnyíti a kifésülést.



A Hajtérfogat-növelő sampon növeli a vékony hajszálak térfogatát és rugalmasságát, valamint ragyogóvá teszi.

A Hajtérfogat-növelő balzsam nagyszerűen ápolja a vékony hajat, növeli a térfogatát és tartósságát, megkönnyíti a kifésülést.


Szeretnéd te is kedvezményesen megszerezni ezt a terméket? Egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése